På Harmoni-Expo i Stockholm träffade jag många fantastiska människor. En av de är Kondora som gör olika kanaliseringar och efter det silversmycken. Hon väckte min nyfikenhet för att veta VEM är MIN Skyddsängel.

Kondora:

"Information & förklaringar: När jag kanaliserar ner din skyddsängel så betyder det att jag får kontakt med den. Änglarna är androgyna eller könlösa men deras specifika egenskaper gör att vi uppfattar dem som antingen manliga eller kvinnliga energier. Mellan Alltet och vår värld fungerar de som budbärare och till skillnad från dig och mig har inte en ängel en egen fri vilja. De måste följa Alltets vilja och den stora planen och i alla lägen handla utifrån det högsta goda för alla medverkande och det är deras uppgift. De sprider lugn, erbjuder oss stöd, tröst och healing. 

Din skyddsängel heter* Savile *  och är en feminin energi. Hon sprider en trygghet, ett oerhört lugn och mycket kärlek till dig. Hon är lite busig, för hon flyttade på sig hit och dit och fnissade i början, sedan stannade hon till..."

Mer vill jag inte berätta för budskapet var till MIG och nu ska jag jobbar med det.