Tolkning av min föddelsedatum

F.d.1955 07 02   i ditt livsväg finns dubbel mästarsiffra 11

LIVSVÄG 2

Livsväg 2, den ultimata samarbetspartnern  Talet 2 inom numerologin representerar känslighet men också ganska dåligt självförtroende.

 Du är lätt att ha att göra med och är bra på att inspirera andra och ge goda råd. Du är en mycket hänsynsfull vän, ibland till den grad att du nästan glömmer att tillgodose dina egna behov.

Du gillar att jobba i grupp. Du är otroligt empatisk och kärleksfull. Du är mycket diplomatisk, kanske för diplomatisk ibland och därför kan du ha svårt att fatta egna beslut.

Det som kan vara negativt är att du är känslig och lättsårad och att du överreagerar när du känner dig missförstådd. Du undviker konflikter så mycket det bara går. Försök att vara mer rak i möten med andra människor.

 Du gillar konstnärlig kreativitet och har intresse för kultur. Det passar dig att bli konstnär eller musiker; jobba nära människor och hjälpa, t.ex. inom vård eller rådgivning.

 Det som du ska lära sig i det här livet är att inte bli besviken på människor när de ibland behandlar en illa.

11
Nyckelordet för siffra 11 är rättvisa. Det är meningen att du ska lära dig mycket i det här livet. Du söker rättvisa och hjälper människor ur orättvisor. Du kan också konsten att motivera andra människor. Livets många svårigheter klarar du av galant och du blir bara starkare av problem. Du har mycket höga krav på dig själv men så är menad.

 av Barbara Anna ( http://www.fengshui868.com )